Välkommen till Lundarallarna!

En Wiki för ofta tankarna till ett uppslagsverk som Wikipedia. Det är inte tanken med dessa sidor. Det finns redan en MJ-Wiki på Svenskt Modelljärnvägsforum. Här använder vi istället teknologin bakom Wiki för att Lundarallarnas medlemmar skall kunna skriva och publicera sig utan att först behöva lära sig HTML och annat Webb-tjafs.

Alla som har skrivrättigheter kan gå in och ändra på dessa sidor och göra rättningar eller tillägg. Skrivrättighet ges bara till föreningens medlemmar.

Vissa sidor är reserverade för medlemmar.

Vår vanliga hemsida finns under http://www.lundarallarna.se/.

Våra modelljärnvägar

  • Lundby Revlösa Järnväg är namnet på vår stora anläggning i H0. En permanent bana i klubblokalen som nu nått stadiet körbar.
  • På utställningar brukar vi visa Littrahult. En ständigt växande modulbana i skala H0. Temat är småländskt 50-tal.
  • Olunda startade som en utställningsbana i skala 0 men efter att ha deltagit i två utställningar växte den fast i klubblokalen.
  • För att ändå kunna visa upp nollan på utställningar så finns en ännu inte namngiven modulbana i nollan.

Utställningar

Vi ägnar en hel del energi på att medverka i olika utställningar. Här nedan finns en lista på ett par utställningar vi varit med om.

Sett på spår

Teknik

Ritningsarkiv

Egna projekt

Vi alla arbetar inte bara på föreningens gemensamma anläggning utan har ett och annat på andra ställen. Här kan man lägga upp vad som sker på annat ställe men som kan vara av allmänt intresse.

 
start.txt · Senast uppdaterad: 2012/11/11 07:23 av jonas
 
Om inte annat angivet, innehållet i denna wiki är licensierat under följande licenser:CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported
Recent changes RSS feed Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki